Op deze pagina vind je aanvullende informatie over de workshops die ik geef, zoals promotieteksten en video’s.

De teksten zijn te downloaden als Word-bestand. De video’s linken naar Vimeo, daar kun je ze downloaden, insluiten op een webpagina of middels de link delen.

Verder staan er onderaan de pagina foto’s in hoge resolutie, contactinformatie en social mediaprofielen. De foto’s zijn rechtenvrij en kun je voor promotie kunt gebruiken als je dat wilt.

De foto’s en het logo kun je openen en via de rechtermuisknop downloaden.

Mis je informatie? Laat het me weten via heleen@thehappyvolunteer.com.

Heleen van Egmond

Informatie bij de Workshops

Het Nieuwe Werven

In deze workshop verplaatsen de deelnemers zich in de nieuwe vrijwilliger en leren ze de sleutelfactoren voor een nieuwe manier van werven. Vrijwilligers werven wordt weer leuk!

De Vrijwilligersreis

In deze workshop leren deelnemers hoe zij de vrijwilligersreis kunnen verbeteren zodat de vrijwilliger bij elk contact positiever wordt. Deelnemers krijgen tips en tricks waarmee ze direct aan de slag kunnen.

Opvallende Vacatures

In deze workshop gaan de deelnemers een vacature maken voor een eigen openstaande hulpvraag. Aan de hand van pindakaas maken we samen er een opvallende en aansprekende vacaturetekst van.

Profileren kun je Leren

In deze workshop wordt duidelijk hoe je jezelf kunt profileren. Aan de hand van acht voorwerpen ontdekken de deelnemers welke thema’s zij kunnen gebruiken om hun organisatie zichtbaar te maken.

Zelf een E-learning Maken

In deze workshop neem ik de deelnemers mee door de stappen die je in ieder geval moet nemen om een goede e-learning te maken. Ook leren ze dat het maken van een e-learning niet moeilijk hoeft te zijn.

Logo The Happy Volunteer

Logo The Happy Volunteer - groot

Foto’s  voor bij de Workshops – 600 x 600 px

Heleen van Egmond - Pindakaas
Heleen van Egmond - Pindakaas
Heleen van Egmond - Pindakaas
Vrijwilligers Werven

Persinformatie Heleen van Egmond

Contact gegevens

The Happy Volunteer
Heleen van Egmond
thehappyvolunteer.com
heleen@thehappyvolunteer.com
06-13738548

Over Heleen

Vanuit haar bedrijf The Happy Volunteer helpt Heleen van Egmond vrijwilligersorganisaties om zichtbaar te worden en zo meer mensen aan te trekken. Heleen heeft zelf ervaring in het vrijwilligerswerk zowel aan de kant van de organisatie als in haar eigen vrijwilligerswerk. Op dit moment is Heleen bestuurslid bij Stichting Babyspullen. Daarnaast heeft Heleen zich bedrijfsmatig jarenlang verdiept in online communicatie & marketing. Heleen biedt een vernieuwende (en kritische) blik van iemand die weet hoe het werkt en snapt wat er bij de vrijwilligersorganisaties speelt.

Meer over Heleen van Egmond

Foto’s Heleen van Egmond – Groot formaat

Heleen van Egmond - The Happy Volunteer
Heleen van Egmond - The Happy Volunteer