Advies op Maat

Elke situatie is anders en soms heb je meer nodig dan de standaardoplossingen. Dan is het fijn dat iemand meedenkt waardoor je snel grote stappen kunt zetten. Advies op maat bied ik op twee manieren aan:

In een Pakket

Je koopt een pakket waarmee je mij vragen kunt stellen. Zo kun je in het basispakket drie vragen stellen gedurende een periode van drie maanden. Ons contact loopt via mail en eventueel telefonisch. Jij stelt je vraag en ik geef tips en oplossingen.

Deze optie is geschikt voor kleinere organisaties die een concreet probleem hebben met de werving en die met handvatten en tips al enorm geholpen zijn. De pakketten hebben vaste prijzen en zijn er in drie variaties.

Als Traject

Deze vorm is helemaal toegespitst op jullie situatie. Na een uitgebreide telefonische intake bepalen we samen hoe ik jullie het beste kan helpen. In sommige gevallen kan ik ook werk uit handen nemen.

Een traject is geschikt voor organisaties die intensieve begeleiding willen. De investering is afhankelijk van de vraag en de best mogelijke oplossing.

Welke vragen kun je stellen?

  • Welke stappen kunnen wij zetten om jongere vrijwilligers te krijgen?
  • Hoe kunnen wij onze vrijwilligersvraag interessanter maken?
  • Wil jij helpen om onze ideale vrijwilliger in beeld te krijgen?
  • Hoe kunnen wij als organisatie aantrekkelijker worden voor vrijwilligers?
  • Wil je meedenken met onze nieuwe vrijwilligerscampagne?
  • Hoe kunnen wij het wervingsproces optimaliseren?
Bekijk de pakketten