Van 1 tot 15 februari

Het Nieuwe Werven is een methode waarbij je op een andere manier naar vrijwilligers en vrijwilligerswerk leert kijken. Je gooit oude overtuigingen overboord en schept ruimte en creativiteit voor een vernieuwende aanpak waarmee je wél vrijwilligers aantrekt.

Stel je voor…

 • Niet meer achter de feiten aanlopen
 • Werven op een manier die vóór je werkt in plaats van tegen
 • Je tijd kunnen besteden aan andere belangrijke dingen

In de cursus Het Nieuwe Werven neem ik je mee in deze methode van vrijwilligers werven. De cursus start op 1 februari, duurt veertien dagen en ik ben beschikbaar als jouw coach en vraagbaak. Doe je mee?

Ja, ik doe mee!
Cursus Het Nieuwe Werven

Hoe ziet de cursus er precies uit?

Heleen van Egmond

In deze cursus leer je een nieuwe methode om vrijwilligers te werven. In de online lessen ga je stap voor stap aan de slag met het nieuwe werven. Theorie, maar ook een flinke dosis praktijk.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: mindset, ondernemerschap, creativiteit, vertrouwen en ervaring bieden. Geen onderwerpen die je vaak tegenkomt als het gaat over werven, maar stuk voor stuk belangrijk om echt een verandering aan te brengen in de manier waarop je vrijwilligers aantrekt. Daarnaast gaan we natuurlijk ook in op motivaties, vacatures schrijven en zichtbaar zijn.

Coaching + masterclasses

Tijdens de veertien dagen ben ik persoonlijk beschikbaar als jouw coach om aanvullende informatie te geven, je te inspireren en vragen te beantwoorden.

Ook geef ik twee live masterclasses via Zoom. Een over het daadwerkelijk schrijven van een aansprekende vacature, een praktische sessie waarin we samen aan het werk gaan en elkaar kunnen inspireren. De tweede gaat over het verbeteren van de vrijwilligersreis.

Hoe werkt het?

Nadat je de cursus gekocht hebt krijg je toegang tot de leeromgeving. De cursus zelf komt op maandag 1 februari online. We starten die dag met een online sessie om kennis te maken en samen te starten. De inhoud van de cursus bestaat uit videolessen en opdrachten. Je volgt de lessen op je eigen tempo en in je eigen tijd.

Van maandag 1 februari tot en met maandag 15 februari ben ik beschikbaar om je te coachen, vragen te beantwoorden en je te inspireren.

Tijdens de veertien dagen dat je door mij ondersteund wordt zijn er twee masterclasses:

 • Donderdag 4 februari (19.30 – 21.00 uur) – Masterclass Opvallende Vacatures Schrijven
 • Dinsdag 9 februari (19.30 – 21.00 uur) – Masterclass De Vrijwilligersreis.

Alle online sessies worden opgenomen en zijn later terug te kijken. Dus geen probleem als je er niet bij kunt zijn op de dag zelf. Op maandag 15 februari sluiten we af met een online Vraag & Antwoordsessie (19.30 – 21.00 uur). Je houdt tot 30 april toegang tot de leeromgeving en de video’s.

Jouw investering

Omdat deze cursus een pilot is en ik mezelf ruimte wil geven om te experimenteren heb ik de prijs laag gehouden. Meedoen kost € 99,-.

Hiervoor krijg je:

 • Een stappenplan om op een succesvolle manier te werven
 • Inzicht in de veranderende vrijwilliger en wat dat betekent voor jou
 • Mij als coach op de achtergrond beschikbaar voor vragen en meekijken
 • Werkbladen voor de opdrachten en een uitgebreid naslagwerk
 • Twee masterclasses ter waarde van € 375 per stuk
 • Bonus video’s over aanverwante onderwerpen.
Ja, ik doe mee!

Bonus voor snelle beslissers!

De eerste 10 deelnemers krijgen een set van 10 bedankkaarten t.w.v. € 11,95 om hun vrijwilligers te complimenteren en waarderen. Heb je meteen al de eerste stap naar een betere vrijwilligersreis gezet!

Profileren kun je Leren