Word een pro in het werven van vrijwilligers

Stel je voor: jouw organisatie zit nooit meer zonder vrijwilligers… Kan dat? Ja, dat kan! In het online coachingsprogramma van The Happy Volunteer leer jij op een andere manier naar vrijwilligers en vrijwilligerswerk kijken.

Na het programma…

  • Heb je een vacature die meer potentiële vrijwilligers aantrekt
  • Is het bereik van je vacatures vergroot
  • Heb je de perfecte vrijwilligersreis voor jouw organisatie

Je gooit oude overtuigingen overboord en schept ruimte en creativiteit voor een vernieuwende aanpak waarmee je wél vrijwilligers aantrekt.

Cursus Het Nieuwe Werven

Hoe ziet de cursus er uit?

Workshops The Happy Volunteer

In deze cursus leer je een nieuwe methode om vrijwilligers te werven. In de online lessen ga je stap voor stap aan de slag met het nieuwe werven. Theorie, maar ook veel praktijk.

Je krijgt 21 online lessen met video’s en opdrachten. Hierin word je stap voor stap meegenomen in een nieuwe manier van denken en werken. In de leeromgeving kun je makkelijk contact leggen met andere deelnemers, ervaringen delen en elkaar inspireren.

Coaching + masterclasses

Tijdens de veertien dagen zijn de experts van The Happy Volunteer beschikbaar als jouw coach om aanvullende informatie te geven, je te inspireren en vragen te beantwoorden.

Ook krijg je drie live masterclasses via Zoom. Een over de nieuwe vrijwilliger, een over het schrijven van een aansprekende vacature en de derde gaat over het verbeteren van de vrijwilligersreis.

Wat leer je precies?

Je leert alle skills om vrijwilligers te vinden en te binden. De cursus draait om vijf thema’s:

🌞  Mindset – Leer welke invloed jouw gedachten hebben op je werving en ontdek de kern van het nieuwe werven.

☎️  Ondernemerschap – Je gaat werken met een plan en krijgt inzicht over wat jouw organisatie te bieden heeft aan een mogelijke vrijwilliger.

🎨  Creativiteit – Creativiteit zit in ieder mens dus ook in jou. Samen halen we alles naar boven om vrijwilligers te trekken.

🦄  Zichtbaarheid – Wat maakt dat iemand graag bij jou wilt horen? Na deze module is jouw organisatie onweerstaanbaar.

🌺  Betrouwbaarheid – Leer je hoe je de vrijwilliger een geweldige ervaring geeft zodat hij een ambassadeur voor het leven wordt!

Hoe werkt het?

Cursus

Nadat je de cursus gekocht hebt krijg je toegang tot de leeromgeving. De inhoud van de cursus bestaat uit videolessen en opdrachten. Je volgt de lessen op je eigen tempo en in je eigen tijd.

Veertien dagen lang zijn wij beschikbaar om je te coachen, vragen te beantwoorden en je te inspireren.

Er zijn drie live bijeenkomsten via Zoom:

  • Introductie van de ‘nieuwe’ vrijwilliger
  • Masterclass Opvallende Vacatures Schrijven
  • Masterclass De Vrijwilligersreis

Alle online sessies zijn van 19.30 tot 21.00 uur en worden opgenomen en zijn later terug te kijken. Dus geen probleem als je er niet bij kunt zijn op de dag zelf.

Je houdt 3 maanden toegang tot de leeromgeving en de video’s.