Heleen – Oprichter

Op de ‘bucket-list’ van Heleen van Egmond staat al jarenlang één ding bovenaan. Iets doen voor de maatschappij.

Na lang zoeken en via allerlei omzwervingen is ze in 2017 gestart met The Happy Volunteer. Door stichtingen te helpen met het binnenhalen van vrijwilligers draagt ze bij aan de impact die gemaakt wordt. The Happy Volunteer is een adviesbureau voor vrijwilligersorganisaties die zoeken naar vernieuwende manieren om de juiste mensen aan te trekken én bestaande vrijwilligers te waarderen.

Zelf is Heleen ook vrijwilliger. Sinds november 2019 is ze bestuurslid bij Stichting Babyspullen. Meer over wat Heleen zoal doet zie je op Heleenvanegmond.nl

Diana van den Eijnden

Diana – Trainer

Training geven staat hoog op het dingen-waar-ze-blij-van-wordt lijstje van Diana van den Eijnden.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het werken met vrijwilligers, waarvan 10 jaar als adviseur vrijwillige inzet bij een vrijwilligerscentrale geeft ze vooral training op het gebied van werven van en werken met vrijwilligers. Ook taal is zag maar echt haar ding, dus voor een lesje over het schrijven van een toffe vrijwilligersvacature kun je haar ook vragen. Vrijwilligerswerk is tof en iedereen mag het weten!

Zelf is Diana actief als vrijwilliger bij De Liefdesdokter en schrijft zij portretten voor het wijkblad in haar buurt. In deze klussen kan zij haar creativiteit, nieuwsgierigheid, enthousiasme en vrolijkheid kwijt, net als in haar werk.

Magda van de Wees

Magda – Trainer

Iets betekenen voor een ander en je eigen leefomgeving mooier maken – wat is er mooier dan dat?

Magda van der Wees doet dat als vrijwilliger bij de buurtboomgaard bij haar in de straat, waar ze regelmatig tussen de fruitbomen te vinden is. Én dat doet ze door het trainen van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Waarom? Omdat we met elkaar heel mooi (vrijwilligers)werk doen en dat kunnen we nóg beter doen als we beter toegerust zijn!

Magda werkte als vrijwilligerscoördinator voor wijk- en maatjesprojecten, als adviseur voor een vrijwilligerscentrale, als trainer Sociale Veiligheid (NOV) en ook in het buitenland adviseerde ze maatschappelijke organisaties. Deze diversiteit aan ervaring neemt Magda mee als ze trainingen geeft.