Stel dat je altijd genoeg vrijwilligers hebt…

Omdat je precies weet hoe je potentiële vrijwilligers kan bereiken. Je weet wat ze denken, welke vragen ze hebben en waarover ze twijfelen.

Dat je weet wat je kunt zeggen en doen om hen het vertrouwen te geven dat het vrijwilligerswerk bij jouw organisatie past bij wie ze zijn en bij wat ze zoeken.

Je kunt werken vanuit de wetenschap dat de vrijwilligersvragen een toegevoegde waarde hebben aan het leven van de potentiële vrijwilliger. Jij bent niet alleen de vrager, maar ook de aanbieder. Vrijwilligerswerk maakt gelukkig.

Als je dat uitstraalt wordt jouw organisatie zó aantrekkelijk dat vrijwilligers graag bij jullie komen werken. Je komt op een positieve manier in beeld, vrijwilligers worden ambassadeur en steeds meer mensen kiezen voor jouw organisatie.

Hoe zou het zijn als...

Hoe werkt de maatwerktraining ‘Professionele Vrijwilligersmarketing’?

We beginnen met een telefonische intake. Hierin bespreken we jullie specifieke problematiek en het aantal collega’s dat deelneemt (maximaal 8).

⇒  ​​​Voorafgaand aan de training kijk ik hoe jullie werven via website en social media. Verbeterpunten neem ik mee in de training.

⇒  ​​​Op de dag zelf gaan we van 10.00 tot 16.00 uur samen aan de slag.

⇒  Met behulp van praktijkvoorbeelden, oefeningen en veel discussie krijg je zicht op de beste marketingstrategie voor jullie organisatie.

⇒  ​​​Aan het eind van de dag heb je concreet materiaal en een plan om op een moderne manier vrijwilligers te werven.

⇒  ​Na de training heb je nog veertien dagen gelegenheid om feedback te krijgen op vacatures.

Incompany training ‘Professionele Vrijwilligersmarketing’

Ik ben Heleen van Egmond van The Happy Volunteer en speciaal voor zorginstellingen en grotere vrijwilligersorganisaties ontwikkelde ik de training ‘Professionele Vrijwilligersmarketing’.

In deze eendaagse maatwerktraining leer je samen met je collega’s, hoe je het werven van vrijwilligers naar een hoger plan kunt tillen.

Je leert hoe je de vrijwilligersvraag aantrekkelijk kan maken, hoe je bepaalt wie de juiste persoon is voor het vrijwilligerswerk, waar je deze persoon vindt én hoe je hem binnen haalt.

Aan de hand van jouw eigen praktijksituaties gaan we samen de diepte in.

Na deze training heb je genoeg handvatten, tips en inspiratie om op een vernieuwende manier aan de slag te gaan met de werving van vrijwilligers voor jouw organisatie.

Professionele Vrijwilligersmarketing

Incompany Maatwerktraining

947incl. BTW
  • + Bij jou op locatie, lekker makkelijk
  • + Een hele dag de diepte in
  • + Handige overzichten, werkbladen en praktische opdrachten
  • + Extra Feedback tot 14 dagen na de training

Of bel naar: 06-13738548