Vanuit The Happy Volunteer worden geen workshops en trainingen meer gegeven (Zie dit artikel). Gelukkig is er een netwerk van trainers en adviseurs beschikbaar die al jaren ervaring hebben op het gebied van vrijwilligerswerk. Wil je een training boeken? Alle afspraken maak je rechtstreeks met de trainer-adviseur.

Magda van de Wees

Magda van der Wees

Magda werkte als vrijwilligerscoördinator voor wijk- en maatjesprojecten en als adviseur voor een vrijwilligerscentrale. Ook in het buitenland adviseerde ze maatschappelijke organisaties. Deze diversiteit aan ervaring neemt Magda mee als ze trainingen geeft.

Iets betekenen voor een ander en je eigen leefomgeving mooier maken. Magda doet dat als vrijwilliger bij de buurtboomgaard bij haar in de straat én door het trainen van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.

Met elkaar doen we heel mooi (vrijwilligers)werk en dat kunnen we nóg beter als we beter toegerust zijn! Magda geeft diverse trainingen rondom het werven en begeleiden van vrijwilligers.

Diana van den Eijnden

Diana van den Eijnden

Met meer dan 20 jaar ervaring in het werken met vrijwilligers, waarvan 10 jaar als adviseur vrijwillige inzet bij een vrijwilligerscentrale geeft Diana vooral trainingen op het gebied van werven van en werken met vrijwilligers.

Ook taal is zeg maar echt haar ding, dus voor een lesje over het schrijven van een toffe vrijwilligersvacature kun je haar ook vragen. Vrijwilligerswerk is tof en iedereen mag het weten!

Zelf is Diana actief als vrijwilliger bij De Liefdesdokter en schrijft zij portretten voor het wijkblad in haar buurt. In deze klussen kan zij haar creativiteit, nieuwsgierigheid, enthousiasme en vrolijkheid kwijt, net als in haar werk.

Michaëla Merkus

Michaëla Merkus

Michaëla is een ervaren trainer, coach en adviseur op het gebied van vrijwilligersmanagement, samenwerking en communicatie.

Daarnaast heeft ze expertise op het omgaan met groepsdynamiek en persoonlijke, team- en organisatieontwikkeling. Michaëla werkt op zowel strategisch niveau als meer operationeel aan de aan de hand van uiteenlopende technieken en werkvormen.

Vanuit haar jarenlange ervaring en opgedane kennis over het werken met vrijwilligers, biedt Michaëla op-maat-trainingen om de samenwerking met vrijwilligers te verstevigen en/of te vernieuwen.