Boek Stijl - Kitty Kilian

 

Ik heb een boek gekocht. Ben er net in begonnen en alweer gestopt. Niet omdat het stom is, maar omdat ik jou wil vertellen dat je het boek ook moet kopen.

Stijl van Kitty Kilian

Het leert je beter schrijven en makkelijker vrijwilligers aantrekken.

Laat me het uitleggen.

Beter schrijven om vrijwilligers te werven

Jouw eerste ontmoeting met een potentiële vrijwilliger zal meestal online zijn. Via een vacaturesite, social media of je website.

En daar staat geschreven tekst. Letters. Misschien een foto of video erbij, maar toch vooral tekst. Hoe beter die teksten zijn, hoe meer mensen lezen wat je schrijft.

Wat dat oplevert?

Vanuit MOOIWERK Breda deden laatst bijna 60 deelnemers mee aan een coachingsprogramma over vrijwilligers werven. Een belangrijk onderdeel daarin is het schrijven van een vacature. Eentje die de aandacht trekt en inspireert. Weet je wat er gebeurde?

Op de website van MOOIWERK kwamen nieuwe vrijwilligersvacatures te staan. Vacatures die zo aantrekkelijk zijn dat je zin krijgt in het vrijwilligerswerk. Het wordt gewoon moeilijk om te kiezen. Geweldig toch?

En daarom is schrijven een vaardigheid die je in huis wilt hebben.

Het boek

‘Stijl’ is geschreven door Kitty Kilian. Kitty blogt en geeft schrijftrainingen met De Blogacademie en ik ben al jaren fan van haar. Heb je mij wel eens gehoord over plaatjeswoorden? Van Kitty geleerd. Je leest erover in het boek, met voorbeelden erbij.

Het boekje heeft 30 korte hoofdstukken met praktische tips en voorbeelden. Het leest als een trein en inspireert je om aan de slag te gaan. De structuur beter maken, plaatjeswoorden gebruiken en schrijven alsof je tegen een vriend praat.

Daarom deze aanbeveling

Ik gun het je dat jouw vrijwilligersvacature gelezen wordt en vrijwilligers zich massaal aanmelden. Dus, doe jezelf dit boek cadeau en ga schrijven met Stijl.

Je koopt het boek op de website van De Blogacademie.

PS: Dit is geen gesponsord bericht, ik ben gewoon fan.
PPS: Ik heb het boek nog niet uit dus mijn schrijfstijl kan ongetwijfeld beter 😉.

 

De foto bij dit artikel is een screenshot van de website van De Blogacademie