Samen kunnen we het voor elkaar krijgen

Zoveel organisaties, zoveel wensen. Daarom heb ik verschillende manieren om te ondersteunen. Kijk hieronder welke oplossing het beste bij jouw organisatie past.

Advies en ondersteuning

Elke situatie is anders en soms heb je meer nodig dan de standaardoplossingen. Onderwerpen waarover ik advies geef:

  • Optimaliseren van het wervingsproces en de vrijwilligersreis;
  • Als organisatie interessanter worden voor vrijwilligers;
  • Het opzetten van een vrijwilligerscampagne.

Naast adviseren kan ik werk uit handen neem en de wervingscampagne voor je uitvoeren of de vrijwilligersreis in kaart brengen. Op die manier bespaar jij kostbare tijd.

Workshops

De workshops die ik geef worden vooral besteld door steunpunten en vrijwilligersacademies. Zij kunnen op deze manier kennis aanbieden aan vrijwilligersorganisaties.

De workshops kunnen ook ingezet worden als incompany-training. De workshops kunnen op locatie of online gehouden worden. Ze zijn praktisch en interactief.

Waarom The Happy Volunteer?

Ik bekijk elke organisatie, elke vrijwilligersvraag en elke vacature vanuit het uitgangspunt van de nieuwe vrijwilliger. Zo zie ik snel wat er beter kan.

Door mijn jarenlange ervaring in online marketing voor vrijwilligersorganisatie weet ik wat er speelt en waar je tegenaan loopt. Inmiddels gebruiken honderden mensen mijn vernieuwende tips voor het werven van vrijwilligers.

Verder ben ik kritisch en hou ik ervan om je te prikkelen om anders te gaan kijken, denken en doen.

Heleen van Egmond

Stel dat vrijwilligers zich massaal aanmelden. Zie je het voor je?