Heleen en hond Marietje

 

Als zelfs je computer overbelast raakt dan weet je dat het tijd is om even pas op de plaats te maken. En daarom houden we een winterstop van 15 november tot 15 januari.

The Happy Volunteer tot hier

In 2017 begon ik met The Happy Volunteer. Trainingen geven over het werven van vrijwilligers. Niet veel mensen in mijn omgeving geloofden erin maar ik wist dat het succesvol kon worden.

Sinds deze zomer werken we met twee vaste trainers en af en toe sluit een derde trainer ook aan. Mensen weten ons te vinden en zijn enthousiast over de aanpak om nieuwe vrijwilligers te werven. Er komen steeds meer aanvragen voor trainingen en workshops.

De andere kant van ondernemen

De keerzijde is dat ik de afgelopen jaren aan een stuk door gewerkt heb. De vakanties die ik inplande liepen meestal vol met toch nog even die ene belafspraak of het verwerken van achterstallige mails.

Begin dit jaar nam ik me voor om minder te gaan ‘rennen’ en ook dat is niet gelukt.

Tijd voor een pas op de plaats

Daarom heb ik besloten om een winterstop in te lassen. De tent een tijdje dicht te gooien. Kan dat zomaar? Ja dat kan, het is mijn bedrijf, met mijn regels en mijn besluit 😊.

En dus gaan we dicht; vanaf maandag 15 november tot 15 januari.

Hebben wij twee hele maanden om ons aanbod te herzien en manieren te vinden waarmee we je in 2022 weer dienst kunnen zijn.

Wat betekent deze stop voor jou?

Gelukkig is het maar twee maanden én in een tijd die toch al rustig is. Mocht jij nu net contact willen opnemen, lees dan verder wat het voor jou betekent.

Lopende zaken

Workshops die al zijn ingepland gaan door (voor zover mogelijk met de maatregelen). We zijn bereikbaar langs de bekende wegen.

Nieuwe aanvragen voor trainingen en workshops

Voor dit jaar worden er geen nieuwe opdrachten meer aangenomen en aanvragen voor 2022 worden na 15 januari opgepakt.

Je kun wél alvast vrijblijvend een datum reserveren via ons kalendersysteem. Na 15 januari wordt er contact met je opgenomen. (reserveringen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid van onze trainers)

Ook andere vragen worden na 15 januari weer beantwoord.

De webshop met bedankkaarten

De webshop blijft wél open en bedankkaarten voor vrijwilligers kunnen gewoon besteld worden. Deze worden binnen maximaal drie dagen verzonden. Houd rekening met de decemberdrukte bij de post.

Tot slot wat leesvoer

Voor nu wil ik een artikel van vorig jaar met je delen. Helemaal passend in deze tijd van het jaar en het waarderen van vrijwilligers.

Meer dan 40 ideeën om vrijwilligers te bedanken.

Ik wil jou hartelijk danken voor je begrip. Een hele fijne winter gewenst en natuurlijk ook alvast fijne feestdagen! 😊

Hartelijke groet,

Heleen

Heleen van Egmond heeft zich als eerste ondernemer in Nederland gespecialiseerd in online marketing voor vrijwilligersorganisaties. Vanuit jarenlange ervaring binnen diverse stichtingen én haar eigen vrijwilligerswerk komt ze met vernieuwende oplossingen voor het werven van vrijwilligers.